Persoonlijk

Bij Parkstad uitzendbureau is er sprake van persoonlijke aandacht, zowel voor werkgever als werknemer.

Ons top geautomatiseerde bedrijf zorgt ervoor dat we meer met mensen bezig kunnen zijn als met administratieve diensten. Parkstad uitzendbureau is mensenwerk.

Transparant

In alles wat we doen of het nu payroll, uitzendwerk, detachering, recruitment of werving en selectie is. Wij maken alles inzichtelijk voor zowel werkgever als werknemer. Daarbij worden de regels van privacy en de geldende wetgeving gerespecteerd.

Alle via Parkstad uitzendbureau geplaatste vacatures komen ook op de meest bekende vacaturesites te staan!

Professioneel

Onze automatisering en back office heeft flinke slag gemaakt naar automatisering.

Bijna 80 % is geautomatiseerd en zowel voor de werknemer als de werkgever praktisch en bruikbaar zonder dat het veel tijd kost je personeelszaken te regelen.

Geen grote overhead met veel kantoren maar een goede automatisering en persoonlijk contact op landelijk niveau met onze intercedenten en inleners.

Ons verhaal

Parkstad uitzendbureau richt zich op verschillende werkgebieden. We zijn flink aan het uitbreiden en dat kan ook door onze sterke automatisering en back office .

Doelstelling is met steunpunten en zoveel mogelijk persoonlijke aandacht zonder veel overhead sterk te groeien. Dat is goedkoper, meer loon en meer aandacht.

 

  • Uitzenden 80% 80%
  • Werving en Selectie 60% 60%
  • Payrolling 50% 50%
  • Detacheren 70% 70%