Ik zoek werk

Ik zoek werk

 

Zoek je een baan maar weet je nog niet waar je beginnen moet, van logistiek medewerker tot academisch gevormde of je bent al wat op leeftijd en je wilt nog lekker bezig zijn en je ervaringen delen of wil je graag omscholen omdat het toch niet helemaal het gene is wat je zocht. Voor al deze vragen kun je bij ons terecht. Door onze unieke formule waarbij we je het zo makkelijk mogelijk maken door alles zoveel mogelijk te automatiseren, kunnen we je landelijk plaatsen en ondersteunen.

Onze dienstverlening

  • Payroll, dit houdt in dat je werkgever zijn personeelsbeleid uitbesteed heeft aan Parkstad uitzendbureau en zijn back-office , dit houdt in dat je er zeker van kunt zijn dat alles professioneel zoals ziekmelden, vakantie etc. afgehandeld word. Je hebt bij payroll de ABU arbeidsvoorwaarden aangevuld met die van de sector of werkgever waar je bij zit. 
  • Uitzenden hierbij wordt je voor langere of kortere duur voor een bepaald opdracht uitgezonden, je bent bij ons in loondienst en deze verhouding stopt na de opdracht, dit is dus voor kortere overeenkomsten tot max. 78 weken. We noemen dit uitzendkrachten fase A. 
  • Detacheren hierbij ben je bij Parkstad Uitzendbureau in loondienst en krijg je een overeenkomst voor langere termijn, je krijgt dus hier een arbeidsovereenkomst voor langere periode als bij uitzenden, meestal ook bij een en dezelfde werkgever.

In sommige gevallen kun je ook rekenen op opleidingen vaak in samenspraak met je werkgever en andere regelingen die er voor je te krijgen zijn. 

Voor ouderen of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is vaak een payroll constructie een ideaal uitgangspunt ook wordt gekeken naar scholing of omscholing om de ervaring en talenten niet verloren te laten gaan en volop de kansen op de arbeidsmarkt te benutten.

Werving en selectie hierbij wordt je geworven om rechtstreeks bij een werkgever in dienst te komen, het kan ook voorkomen dat je bij ons op de payroll komt.

Recruitement:  hiervoor kun je benaderd worden voor specifieke functies en overeenkomsten.

 

Veel gestelde vragen

 

Veelgestelde vragen

Ik zoek werk. Wat moet ik doen?
  • Het eerste wat je moet doen is contact met ons hebben, dat kan via een inschrijf formulier op de website. Het beste is gelijk het werknemersformulier in te vullen, dan hebben we alles van je bij de hand om direct aan de slag te gaan.( klik op flexwerkers en dan op werknemersformulieren).
  • Wij gaan met je gegevens aan de slag en zullen zo snel mogelijk contact me je opnemen om te kijken wat je specifieke wensen zijn en wat we voor je kunnen betekenen.
  • Hierna gaan we aan de slag voor jou in ons bestand of netwerk.
  • Hebben we een werkgever met je een match, dan worden de contracten opgemaakt, dit gaat allemaal digitaal, dus weinig gereis.
  • Na het krijgen van je overeenkomst kun je aan de slag, wij betalen wekelijks uit, dinsdag je uren registreren en dan heb je vrijdag al je salaris.

Dus wacht niet langer en schrijf je nu in voordat die mooie baan aan je neus voorbij gaat.

Hoe kan ik me inschrijven?
Om voor je aan de slag te gaan zul jij je in moeten schrijven , we gaan pas aan de slag als jouw inschrijving compleet is.

Alle personen die werkzoekend zijn worden aangeboden en zijn inzichtelijk voor werkgevers.

Wil je een baan dan ben je bij Parkstad uitzendbureau op je plek.

Kan ik ook voor een bijbaan bij jullie terecht?
Of je nu een paar uur of de vakantieperiode wilt werken, laat het ons weten en schrijf je in!

Vacatures

Bekijk ons actuele aanbod van vacatures en solliciteer!

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte job!